Stephanie Andersen kunne fredag formiddag sætte sin signatur på en ny kontrakt med Silkeborg-Voel, hvor hun også slår sine folder i næste sæson. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Silkeborg-Voel forlænger med keeper

Mathias Hove Andersen 

Stephanie Andersen fortsætter karrieren hos Voel-kvinderne

HÅNDBOLD Fredag formiddag kunne Silkeborg-Voel sætte en stopper for spekulationerne om Stephanie Andersen fremtid i klubben.

Målvogteren har skrevet under på en etårig kontraktforlængelse og er dermed klar til sin fjerde sæson i Søhøjlandet.

- Silkeborg-Voel betyder meget for mig. Jeg synes, det er en utrolig spændende klub med meget fremtid. Det er vildt, så meget der er sket, siden jeg kom hertil første gang i 2012, hvor vi lå og kæmpede om at rykke op i ligaen, siger Stephanie Andersen, der håber at fortsætte fremgangen.

- Det er sjovt at se, hvor langt op vi kan komme, og det vil jeg gerne være med til og hjælpe klubben med at komme endnu højere op, uddyber Stephanie Andersen.

- En vigtig spiller
I Silkeborg-Voel glæder man sig over at have fået en ny kontrakt på plads med målmandstalentet, der åbnede året med flere flotte præstationer på højt niveau.

- Stephanie (Andersen, red.) er en spiller, vi er rigtig glade for i Silkeborg-Voel. Hun var med til at rykke os op i ligaen for tre år siden, og efter hun er kommet tilbage fra FCM, har hun været en vigtig spiller for os og også haft en stor rolle i det flotte 2017, vi indtil videre har haft, siger adm. direktør Mikael Bak.

Stephanie Andersen kom første gang til Silkeborg-Voel i 2012 og var to år senere med til at fejre oprykningen til Primo Tours Ligaen.

Siden har den nu 24-årige målvogter været to sæsoner i Ikast, men inden denne sæson vendte hun hjem til Silkeborg-Voel.

Efter årsskiftet har Stephanie Andersen overtaget rollen som førstemålmand foran Stine Bonde.