Truppen består af samme gode kræfter som sidste år, for »nu gik det lige så godt, og vi blev lige som ikke færdige«. Mød fra venstre Lise Baastrup, Niels Ellegaard, Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl og Henrik Lykkegaard.

Weekendtur til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken

Forskellige afgange til København med hotelophold og bedste billetkategori til Cirkusrevyen

Hvem skal mon hives frem til en kærlig behandling i årets Cirkusrevy?

Mon ikke politikere som Thyra Frank, Søren Pape, Anders Samuelsen og Inger Støjberg er i risikogruppen?

Man kunne også forestille sig, at politiskolen, flygtninge og danskhed bliver taget op, vendt og drejet, så vi kan grine og samtidig måske faktisk også lære lidt af det.

En ting er i hvert fald temmelig sikker: Vi undgår ikke at møde Donald Trump. Spørgsmålet er så blot, hvem af de dygtige revystjerner, der får denne fornøjelse?

Bliver det alderspræsidenten Ulf Pilgaard, der er med i revyen for 37. gang, og som stadig kan huske lange og indviklede replikker, som ingen anden? Eller måske en Niels Ellegaard, der er virkelig dygtig til at parodiere og gennem sin karriere har spillet mange forskellige roller?

Det kunne også være Henrik Lykkegaard, som med det komiske talent og sin yderst velkendte replik »Hva’ ska’ jeg si’? Boller fra Kohberg!« sagtens kunne udføre en vellignende »Trump«.

Det er nu heller ikke helt hen i vejret at forestille sig dygtige Lisbeth Dahl, der sidste år modtog »Årest Reumert« for sit kunstneriske talent, stå med voldsomt gult hentehår og hævet pegefinger. Men kan vi så udelukke Lise Baastrup, der fik sin bragende debut i Cirkusrevyen sidste år? Nej, bestemt ikke, for hun er da bare for sjov og kan det hele.

Spændingen bliver udløst midt i maj, når årets Cirkusrevy 2017 har premiere.

Bo lige i centrum
Læserklubben og Skave Turistfart har traditionen tro lavet flere afgange hertil - alle weekender, hvor vi kører med bus til selve centrum af København og indlogerer os på det skønne, firestjernede Hotel Absalon, der ligger lige i hjertet af byen. Bus til Dyrehavsbakken, aftenbuffet med flere lune og kolde retter på Bakkens Perle og endelig billet i bedste kategori (vi sidder på de fem første rækker) til revyen i cirkusteltet.

Efter forestillingen, som begynder klokken 21 og slutter klokken 23.10 kører vi med bussen tilbage til centrum. Nogle vælger at skylle latteren ned i Absalons hyggelige bar men eftersom vi bor så centralt, er der mange muligheder for festivitas en lørdag aften.

Udflugt til Dragør
Søndag morgen er der dejlig morgenbuffet med et godt udvalg. Herefter tid på egen hånd til for eksempel at slentre rundt i Nyhavn, se vagtskiftet på Amalienborg eller gå en tur gennem Strøget. Der er mange muligheder og rejselederen hjælper gerne med forslag, også til gode frokoststeder.

Tidlig eftermiddag samles vi atter ved hotellet for at køre mod Dragør. Vi nyder en kop kaffe ved bussen i den gamle bydel ved havnen og kigger lidt på de mange velbevarede historiske bygninger og de idylliske brostensbelagte stræder med gulmalede huse og røde teglstenstage.

Retur mod Midtjylland, hvor vi forventer at være ved 21.30 tiden.

Prisen er
Prisen for avisens abonnenter er 2095 kroner per person i dobbeltværelse. Ikke-abonnenter betaler tilsvarende 2195 kroner. Eneværelsestillæg på 395 kroner. I prisen er inkluderet:

Kørsel i røgfri bus

Turleder

Frokostsandwich på udturen

Transfer hotel-Dyrehavnsbakken t/r

Aftenbuffet

Revybillet kategori A

Overnatning på Absalon Hotel

Kaffe i Dragør

Bestemt plads i bussen kan reserveres for 100 kroner.

Seks afgange tilbage
Dags dato er der stadig pladser på følgende afgange:

3.-4. juni (Afgang Herning-Hammerum-Ikast)

10.-11. juni (Afgang Silkeborg)

1.-2. juli (Afgang Silkeborg)

8.-9. juli (Afgang Herning-Hammerum-Ikast)

29.-30. juli (Afgang Herning-Hammerum-Ikast)

18.-19. august(Fredag-lørdag og afgang Silkeborg)

Tilmelding til Læserklubben i Silkeborg på [email protected]

eller på telefon 87 22 84 69.