Anders Matthesen indtager Jysk Musikteater lørdag aften. Foto: Claus Peuckert

»Anden« om larm

Anders Matthesen i Silkeborg med showet »Shhh - Der er show«

STANDUP »Shhh – Der er show« er standupkomikeren Anders Matthesens syvende onemandshow, som lørdag aften kan opleves i den store sal i Jysk Musikteater. Tre år er der gået siden Anders Matthesen afviklede sin sidste anmelderroste showturné, der kort og godt hed »Anders«.

Tiden er gået med at udvikle og skrive nyt materiale, som er blevet til det færdige onemanshow.

Materialet tager udgangspunkt i Matthesens eget forhold til den larm, der konstant omgiver os:

- Jeg er blevet mere og mere opmærksom på hvor meget »kog«, der er på alle kanaler, og på, hvor sårbar jeg selv er blevet overfor larm og afbrydelser, siger han.

- Showet tager udgangspunkt i, hvor jeg er i livet lige nu. Materialet er som altid meget personligt, men min erfaring siger mig, at det ofte er netop dét, der gør at publikum kan genkende en masse elementer fra deres eget liv, siger Anders Matthesen.