Fairfolk spiller både i Gjern Kirke og i sognehuset i Gjern i aften. Overskuddet går til forældreløse børn i Liberia.

Dobbelt-koncert med Fairfolk i Gjern

GJERN I aften, tirsdag den 28. februar, er der en dobbeltkoncert med folkrock-gruppen Fairfolk i først Gjern Kirke og dernæst sammen med fastelavnskaffe i sognehuset.

Koncerten er samtidig et støttearrangement til fordel for forældreløse børn i Liberia, idet Liberia Komitéen med udspring i Gjern nu gennem en årrække har arbejdet for at skaffe penge til at sikre skolegang for mere end 100 forældreløse børn i det vestafrikanske land.

Fairfolk spiller en spændende buket af folkrock-numre fra mange lande. Samtidig komponerer Fairfolk også selv en række numre. Blandt andet har gruppene komponeret nye melodier til flere af Grundtvigs kendte højskolesange og salmer, og dem vil man blandt andet få at høre ved koncerten.

Efter første del i kirken fortsættes i sognehuset . Her vil udviklingskonsulent Karen Swartz Sørensen desuden kort fortælle kort om Liberia-projektet, om dets status og fremtidige planer.