Jette Posborgs malerier med dramatiske farvesammensætninger kan ses i sognehuset i Them, hvor hun udstiller i marts.

Malerier i Them Sognehus

KUNST I marts er der i Them Sognehus mulighed for at se en udstilling med værker af kunstneren Jette Posborg fra Silkeborg.

Jette Posborg er lærer og har videreuddannet sig inden for billedkunst på Aarhus Kunstakademi og Silkeborg Kunstskole. Til daglig udstiller hun for det meste i sit eget atelier på Toldbodgade i Silkeborg.

Hun arbejder med dramatiske farvesammensætninger og formår at bruge både kraftige kolde og varme farver i sine billeder. Inspirationen henter hun primært fra Grønland, hvor stilheden, storslåetheden, det eventyrlige, duftene, farverne og lyset betager hende og påvirker hende så meget, at det er det første, der fanger hende, når penslen rammer lærredet.

- Så langt, som jeg husker tilbage, har jeg interesseret mig for kunst og materialer – især ler, stof, tegning og maleri. Siden 1997, hvor vi flyttede til Grønland, har oliemaleriet været det, som har optaget mig mest, og opholdet deroppe har sat sig sine spor, fortæller Jette Posborg.

Hendes billeder kan opleves i forbindelse med arrangementer i Them Sognehus.