Sebastian Frandsen fik chancen fra start, men fik ikke fat i meget. Foto: Jakob Stigsen Andersen

BSV klædt af på egen bane af Skjern

Michael Helligsø 

- Jeg er ærgerlig over, at vi ikke havde mere kampkraft og kvalitet, siger Peter Bredsdorff efter 22-31 nederlaget til Skjern

HåNDBOLD Blot fire dage efter den gigantiske triumf på udebane i Champions League mod tyske Kiel kom Bjerringbro-Silkeborg i den grad ned på jorden igen.

Med et brag endda.

På hjemmebane tabte BSV’erne så klart som 22-31 til Skjern, der ligesom i pokalfinalen for en måned siden var klart bedst.

- Jeg er ærgerlig over, at vi ikke havde mere kampkraft og kvalitet, siger BSV-træner Peter Bredsdorf, der mente, at de knappe ressourcer blev udslagsgivende.

- Det er en stribe nøglespillere, som ikke var her. Johan Hansen er ude, Damgaard har været syg og Markussen kunne heller ikke spille. Og så fik dem, der kunne spille, heller ikke nok ud af, mente træneren efter det andet liganederlag i træk.

Forsvarskrumptap Klaus Thomsen var meget frusteret efter afklapsningen.

- Blev det ni? Det er jo sindssygt... Jeg synes, vi er langt bedre end det her. Men lige nu er vi ikke bedre end at vi kan tabe med ni mål på hjemmebane, sukkede han.

Håbløs start
Allerede fra kampens start gik det galt for hjemmeholdet, der kom bagud 0-4, og den fejlstart blev der aldrig rettet op på.

Efter ni minutter var BSV lige ved at få kontakt, men et sløset indspil af Allan Damgaard blev straffet med et kontramål til Skjern til 2-5. Og den situation var symptomatisk for værternes aften.

Det samme var tilfældet efter et kvarter, da målmand Sebastian Frandsen lod et meget harmløst skud passere sig til stillingen 3-8. Han blev skiftet ud kort efter, men heller ikke helten fra Kiel, Søren Rasmussen, fik fat i noget som helst.

BSV’erne følte heller ikke, at dommerparret Mads Hansen og Martin Gjeding fløjtede deres vej, men det kunne nu ikke forklare den sløje aften på kontoret.

Efter pausestillingen 12-17 blev Nikolaj Markussen, der slog sin finger mod Kiel, sendt på banen, uden at det kunne gøre en forskel.

Bare fire minutter inde i anden halvleg var BSV nede med hele 13-21, og det forspring var Skjern på dagen alt for stærke til at smide.

BSV nægtede dog at give op, og de 2203 tilskuere jublede ekstra højt, da lokale Rasmus Kier med 12 minutter igen reducerede til 19-24.

Men lige lidt hjalp det. Det var overhovedt ikke BSV’s aften, og i slutfasen endte det med en regulær afklapsning, da et frusterede hjemmehold blev ramt af et par udvisninger og endte med at tabe 22-31.

Dagens BSV-topscorer blev Allan Damgaard med fire mål, mens Kasper Søndergaard med ni mål spillede en forrygende kamp for udeholdet.

Med nederlaget mistede BSV et skridt i toppen af herreligaen, hvor holdet på tredjepladsen nu kun er et point foran Skjern, der bedømt på onsdagens kamp ligner et godt bud på en DM-finalist.