Ulla Ladegård (bagerst til ventre) Stine Kristensen og Lone Just har travlt med at gøre »Helm« klar til åbningen i morgen torsdag. Fremover vil de sammen med Martin Helm være Helms ansigt(er) udadtil i Silkeborg.

Helm klar i Søjlehuset

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Efter ombygning af lejemålet på Østergade og familieforøgelse i familien Helm, er Silkeborg nye taskeforretning næsten klar

SILKEBORG - Jeg skulle først lige have min barsel holdt, før jeg synes, vi skulle åbne her i Silkeborg. Der var ikke noget af det, jeg ville gå glip af, siger Martin Helm fra familiefirmaet Helm, der torsdag åbner taskebutik i Søjlehuset.

Her har håndværkere gennem længere tid været i gang med at renovere og udvide, så butikken ved åbningen står lys og luftig, og med sine 120 kvadratmeter har fået en del mere plads.

- Vi er ved at være klar med et stort udvalg og en rigtig god service, siger Henrik Helm, der sammen med sin bror Martin er syvende generation i firmaet, hvor brødrene forældre også fortsat er aktive.

Erfaren familie
Så det er en meget erfaren familie, der åbner butik i Silkeborg, konstaterer Henrik Helm.

- Vi har jo erfaring fra en lang række andre butikker. Vores nye butik her i Silkeborg er ikke blandt de største, men så trækker vi på vores varelagre i de andre. Vi mener, at vi har Danmarks største udvalg af tasker, siger Henrik Helm.