Makus Hamza har overtaget det tidligere Top Pizza på Arendalsvej, som han efter renovering og ombygning genåbner under navnet Napoli Pizzaria. Med i pizzeriaet har han Muhammad Jalal.

Ny pizzabager i Gødvad

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Syriskfødte Markus Hamza har overtaget pizzeria på Arendalsvej, som efter renovering åbner under navnet Napoli Pizzaria

SILKEBORG Alt er renoveret og nyindrettet i pizzeriaet på Arendalvej, der med Markus Hamza som ny ejer, har fået nyt liv.

Her vil man i fremtiden kunne få et stort udvalg af pizzaer - suppleret med blandt andet diverse grillmenuer, kebab og falafel.

For syriskfødte Markus Hamza er det drømmen om at kunne tjene sine egne penge og få foden under eget bord, der har fået ham til at investere i en fremtid som pizzabager. Han er dog ikke uvant med arbedjet og har tidligere været beskæftiget i branchen i Syrien og Libanon. Og han tror på sit projekt.

- Jeg stoler på, at jeg kan gøre det her. Jeg laver alt fra bunden. Det er hjemmelavet, siger Markus Hamza, der i pizzeriaet får hjælp af Muhammad Jalal.

De kender hinanden fra Syrien og har fundet sammen efter ankomsten til Danmark, hvor Muhammad Jalal blandt andet har arbejdet i Torvecafeen og Pizza Turbo Express i Kjellerup.

Napoli Pizzaria har åbent alle dage.