Igen i år står Åbne Atelierdøre bag Silkeborg-kunstnernes Påskeudstilling i Lunden. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Påskeudstilling i Lunden

Åbne Atelierdøre står for tredje år i træk bag Silkeborg-kunstnernes Påskeudstilling

KUNST Påsken er ikke kun kirkens højtid. Også kunsten har sin højtid i påskedage, hvor der over hele landet er tradition for påskeudstillinger.

De seneste to år har Lunden dannet rammerne om Silkeborg-kunstnernes påskeudstilling og den tradition fortsætter i år, hvor kunstnere fra Silkeborg og nærmeste opland viser deres værker frem i dagene fra 14. til 16. april. Åbne Atelierdøre, som er en sammenslutning af kunstnere og kunstværkere i Silkeborg og omegn, står bag påskeudstillingen, og udstillingen lægger op til sommerens helt store kunstevent i weekenden 26. og 27. august, hvor kunstnere i hele området står dørene op til deres værksteder og inviterer gæsterne indenfor i forbindelse med Åbne Atelierdøre, som i år bliver afviklet for 24. år i træk.

Det er også gennem Åbne Atelierdøre, at man kan melde sig til Silkeborgkunsternes Påskeudstilling i Lunden, og tilmeldingsfristen er 19. marts.