PR-foto

Djämes Braun donerer koncert til Smukfonden

Ikke én eneste krone vil Jämes Braun tjene på koncert på årets Smukfest - pengene skal hjælpe mennesker på vej tilbage på benene

SMUKFEST Ovenpå deres koncert på Bøgescenen sidste år, var det egentlig slet ikke meningen, at Djämes Braun skulle spille på Smukfest i år – men da duoen havde et ønske om at donere en koncert til det helt rigtige formål, betyder det nu, at Djämes Braun står for den store festafslutning i Sherwood søndag aften, og at deres honorar går til at støtte Smukfondens arbejde mod ensomhed og udsathed.

Djämes Braun fortæller selv om baggrunden for den helt specielle koncert de spiller på Smukfest 2017:

- Det har været hårdt arbejde at nå til, hvor vi er idag, og vi var aldrig lykkedes uden støtten fra vores publikum. Sidste år spillede vi for dem fra Bøgescenen og havde vores livs fest. Den scene har været en målsætning for os fra starten af vores karriere, og det var præcist ligeså magisk, som vi havde drømt om endelig at stå på den.

- Hvordan topper man det? Det kan man ikke rigtigt. Så, da vi fik tilbuddet om at spille Smukfest igen i år, i anledningen af vores 5-års jubilæum, tillod vi os for første gang at stille nogle krav: 1) Vi ville spille på den allermindste scene, helt i øjenhøjde med vores publikum og 2) Vi ville ikke tjene så meget som en krone på det. Pengene skal i år gå til at forsøde tilværelsen for nogle mennesker, som har brug for et skulderklap og for støtte på deres vej tilbage på benene. Dem vil vi spille for i år og det glæder vi os helt vildt til, lyder det i en pressemeddelelse.

Udover Djämes Braun præsenteres yderligere en række danske navne til årets festival – hvor man også vil kunne møde Fallulah, Specktors, Noah, Almost AC/DC, Gustaf Ljunggren Trio og Jamaika. Danmarks Radio møder igen i år op i skoven til Smukfest – og bl.a. vil du kunne opleve Mads & Monopolet om lørdagen, mens Formiddag på 4’eren sender direkte torsdag og fredag. Alle programmer sendes fra Sherwood.