Polfoto/Hans Christian Jacobsen

Lars Larsen-selskab taber retssag

Martin Hove Thomsen 

Lars Larsens reklameselskab, Eovendo, har ikke fået medhold i sagsanlæg og skal nu betale flere tusinde kroner i sagsomkostninger

RETSSAG Det har kostet millioner af kroner for dynekongen Lars Larsen at investere i reklameselskabet Eovendo, der har hovedkontor i Aarhus. Og nu har Lars Larsens selskab også tabt en retssag mod Evendo, der er en eventportal. Jysk-ejeren og Eovendo mener, at Evendos navn ligger for tæt op af Eovendos og havde derfor lagt sag an mod firmaet for at få dem til at ændree navnet.

I Sø- og Handelsretten er det dog blevet slået fast, at Evendos navn ikke krænker Eovendos navn og varemærke - og der er ifølge Sø- og Handelsretten ikke risko for, at de to firmaer forveksles, da parterne ifølge rettens afgørelse ikke kan antages for at være i konkurrence med hinanden.

Det betyder, at eventportalen Evendo får lov til at beholde sit navn, og at Lars Larsens selskab må betale sagsomkostninger på 40.000 kroner til Evendo.