Kristian Ørsted forlader Bjerringbro-Silkeborg efter denne sæson. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Officielt: BSV-streg skifter til udenlandsk klub

Mathias Hove Andersen 

Kristian Ørsteds fremtid har længe været uvis, men nu sættes der navn på stregens kommende arbejdsgiver

HÅNDBOLD I slutning af januar kunne Bjerringbro-Silkeborg bekræfte, at 21-årig Kristian Ørsted var i gang med sin sidste sæson hos de forsvarende danske mestre, og nu er stregspillerens fremtid faldet på plads.

Fredag eftermiddag har norske Elverum offentliggjort, at man har lavet en toårig aftale med Kristian Ørsted gældende fra næste sæson.

- 210 centimeter, 121 kg dansk dynamit! Ønsk Kristian Krag Ørsted velkommen til Elverum Håndball Herrer næste sæson, skriver den norske klub på Facebook.

Kristian Ørsted er meget tilfreds med skiftet til den norske topklub.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at skifte til en klub, hvor jeg også næste sæson forhåbentlig kommer til at spille i Champions League, siger BSV-stregen til Midtjyllands Avis.

Han har aldrig lagt skjul på, at næste skridt for ham er at få mere spilletid, end det har været tilfældet i BSV, og det skulle han gerne kunne få i Elverum.

- Det er en fed klub, og det er en by, hvor håndbold er nummer et sportsgren. Derudover er det en professionel klub, der har en fed spillestil. De bruger tit store stregspillere, og jeg ser gode muligheder for, at jeg også får lov til at dække op. Jeg ser det som det perfekte match for mig, siger han.