Søren Rasmussen stod forrygende.

BSV viste klasse og pressede tysk storhold

Peter A. Sørensen 

BSV var tæt på ny sensation mod storholdet fra Flensburg-Handewitt

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg var tæt på en ny sensation. Først efter 52 minutter fik Flensburg-Handewitt sin første føring i Champions League-opgøret, efter BSV’erne havde presset storholdet helt i bund.

Men til sidst hev Flensburg sejren hjem med 26-24 på et mål af Lasse Svan.

- Det var en fortjent ser til sidst, men vi er skuffede. Vi drømte om at lave et mirakel som i Kiel. Men vi spillede en god kamp, lød det fra BSV-træner Peter Bredsdorff, der mente, at især en spiller kom til at gøre en forskel.

- Thomas Mogensen kom ind til sidst, og det var nok ham, som vi havde frygtet mest. Han kom med noget speed, fastslog Bredsdorff.

BSV’erne leverede en fremragende første halvleg. Anført af Søren Rasmussen, der på sin gamle hjemmebane hev den ene store redning op efter den anden, og i angrebet gik Nikolaj Øris forrest med fem mål på fem skud.

Det betød, at BSV’erne hele tiden var i front, og måltavlen viste 10-11 ved pausen.

BSV’erne fortsatte flot efter pausen og var konstant i front, men med 11 minutter igen blev det 19-19.

Her begyndte der at snige sig fejl ind og med otte minutter igen kom hjemmeholdet foran med 22-20 - blandt andet på et par vigtige mål fra den tidligere BSV’er Rasmus Lauge.

Så var det som om, at kræfterne løb ud fra BSV’erne, men holdet nåede op alligevel på 24-25, inden Lasse Svan afgjorde kampen.

Nu må BSV’erne håbe på, at Paris og Mikkel Hansen i morgen slår Wisla Plock. Så kan BSV’erne i næste weekend med en sejr over Kadetten Schaffhausen gå videre til 1/8-finalen - hvis Barcelona samtidig slår Plock.