Den Nøgne Sandhed blotter sig i nyt show »Klædt af til skindet«. Foto: Lars E. Andreasen

Komiker-kvartet klædt af

Den Nøgne Sandhed på vej til Silkeborg

TEATER Torsdag 9. marts blotter komiker-kvartetten Den Nøgne Sandhed sig i nyt show, »Klædt af til skindet«, der gæster Jysk Musikteater.

Den Nøgne Sandhed alias Gordon Kennedy, Farshad Kholghi, Joachim Knop og Mikkel Schrøder klæder igen manden af til skindet og fører publikum ind bag masken, og der er lagt op til latterbrøl med plads til eftertanke, når de fire mænd tager fat i emner som sex, parforhold, karriere og angsten for at miste.

Det er store og tunge emner, som Den Nøgne Sandhed på bedste vis formår at gøre sjove gennem en blanding af musikalsk comedy og stand-up. De synger blandt andet i »Vente-sangen« om, hvordan manden venter i dagevis foran toiletdøren, før konen er færdig på toilettet, i »Fodbold-sangen« om manden, der drømmer om sex i pausen, og i »Mand og Monopolet« får de svar på livets store dilemmaer.

»Klædt af til skindet« tager fat i aktuelle temaer som skilsmisse, dobbeltmoral og nutidens scoremetoder og er et samfundssatirisk show i et mix af comedy, stand-up og musik.

Over 25.000 publikummer landet over indløste billet til Den Nøgne Sandheds seneste show »Nu skal sandheden frem«.

Anmelderne var også begejstrede for de fire entertaineres timing, tekstunivers og musik, der var med til at signalere, at Den Nøgne Sandhed ikke bare er sjovt, men også er af høj kunstnerisk kvalitet.