Baby on the walk sleeps with a pacifier

God fødsel i Helsegården

Helsegården inviterer 22. marts til kundeaften med jordemor Anna Bah Levisen

FøDSEL Anna Bah Levisen kan skrive jordemor samt pilates- og babymassageinstruktør på sit visitkort og har arbejdet så forskellige steder som England, Trinidad, Norge, Gambia og Danmark.

Tirsdag den 22. marts gæster hun Helsegården på Vestergade i Silkeborg, hvor hun vil holde foredrag om positivt mindset og tankens kraft samt betydning af dette for en god fødsel. Foredraget vil have fokus på tiden før, under og efter en fødsel, og der vil være rig mulighed for at få besvaret nogle af de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med fødsel og den efgterfølgende tid.

Levisen vil også dele ud af sine erfaringer som babymassage-instruktør og fortælle om fordelene ved massage i graviditets- og barselsperioden. Der er begrænsede billetter til arrangementet, der købes i butikken.