Den internationale biludlejer Rent-A-Wreck vil etablere en afdeling i Silkeborg og er på udkig efter en lokal franchisetager. Foto: Rent-A-Wreck

Brugtbiler skal lejes ud i Silkeborg

Bjarne Gregersen 

Biludlejningsfirmaet Rent-A-Wreck er på vej til Silkeborg

SILKEBORG Det internationale biludlejningsfirma Rent-A-Wreck er på vej til Danmark og til Silkeborg.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Rent-A-Wrecks betyder direkte oversat til dansk »Lej et vrag«, og forretningskoncepter, at der er tale om brugte biler til udlejning, hvilket gerne skulle kunne ses på udlejningsprisen.

Rent-A-Wreck er en førende international biludlejningskæde, som blev grundlagt i USA for over 40 år siden. Rent-A-Wreck har været etableret i Skandinavien siden 1992 og er den eneste kæde for brugtbilsudlejning i Sverige og Norge. I alt har Rent-A-Wreck 150 udlejningsstationer, hvoraf over 50 er i Norge og Sverige.

Nu vil Rent-A-Wreck etablere sig i Danmark, og Silkeborg er et av de områder, der satses på.

- Vi etablerer 10 nye afdelinger om året, og vi vil i løbet af 2017 etablere os i Silkeborg. Vi anser området omkring Silkeborg for at være meget interessant, og vi vil gerne etablere os her. Vi forestiller os, at Rent-A-Wreck i Silkeborg skal drives af en lokal franchisetager, og vi er derfor på udkig efter gode lokale partnere, siger Daglig leder Tom Weum fra Rent-A-Wreck i Skandinavien.

Selvom der er tale om brugte biler og at Rent-A-Wrecks koncept går ud på at tilbyde udlejning til rimelige priser, så er det uden, at det på nogen måde sker på bekostning af sikkerhed eller service. Alle biler gennemgår den obligatoriske køretøjskontrol. Grundig klargøring og sikkerhedstjek foretages mellem hvert lejeforhold, som i gennemsnit varer 7 dage.

Af Rent-A-Wrecks 150 nordiske afdelinger findes 29 i Norge, 27 i Sverige og 1 i Island.