Gratis parkering i den nye p-pælder i denne uge

SILKEBORG Det er Q-park, der fremover står for driften af p-kælderen under Torvet. Og som det første har Q-park gjort det gratis at parkere i p-kælderen ugen ud.

- Vi har aldrig nogensinde før oplevet en så stor interesse for og så stor deltagelse i en indvielse af en p-kælder. Det vil vi godt markere ved at gøre det gratis at parkere i p-kælderen resten af ugen, siger udviklingsansvarlig Johan Juncker fra Q-Park. Han er samtidig ovenud tilfreds med p-kælderen, som han kalder virkelig veludført.

- A. Enggard har opført en perfekt p-kælder. Specielt er vi glade for, at den er udført i et stort spænd med en søjlerække i midten, så søjlerne ikke generer bilisterne. Og så er den lys og venlig med de flotte, coatede gulve, siger Johan Juncker. bg