Camilla Rudnicki er fredag klar til at byde indenfor i »Et nyt hjem«, som hun har flyttet fra Tværgade til Frederiksberggade. I butikken finder man fortsat også Anette Bergerling. Og så har Camilla Rudnicki indledt et samarbejde med Susanne Petersen, indehaver af Stil-Tjek, ligesom hun har planer om at tilknytte en række andre freelancere til Et nyt hjem.

Et nyt hjem folder sig ud

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Fredag er Camilla Rudnicki klar til at byde velkommen i »Et nyt hjem« på Frederiksberggade

BUTIKSFLYTNING - Jeg har ledt efter et sted, hvor vi kunne folde os ud som et hjem. Det var også ambitionen på Tværgade, men her på Frederiksberggade er der den rigtige plads. Her indretter vi butikken med køkken, entre, soveværelse, stue og spisestue forklarer Camilla Rudnicki, indehaver af Et nyt hjem, er indrettet som en kombination af salgslokale og showroom.

Her kombinerer hun boligstyling og freelance-arbejde og har efterhånden rundet de første 200 hjem, hvor hun har hjulpet med indretning. Et arbejdsfelt, der har vist Camilla Rudnicki, hvor hendes kompetencer og styrker ligger og er med til at understrege, at Et nyt hjem er meget mere end en »nips-butik«.

Ligevægt og klare linjer
- Mange af de kunder, jeg kommer ud til, bor jo rigtigt fint og godt. Men de er måske gået lidt i stå i forhold til at forny og indrette sig. De har måske prøvet at købe et nyt spisebord, uden at de oplever, at det gav den store forskel. Men måske er det ikke et spørgsmål om, at de skal have et nyt spisebord. Ofte handler det om at skabe ligevægt i rummet. At få skabt nogle linjer, siger Camilla Rudnicki.

Og den hjælp er der mange, der efterspørger. Camilla Rudnicki har således kunder og opgaver, der dækker et sommerhus i Blåvandshuk til en villa i Charlottenlund.