Heilpraktiker, studievært og forfatter Peer Heissel er rykket fra Aarhus til Silkeborg, hvor han har etableret klinik på Frederiksberggade 41. - Der er sådan nogle gode energier i Silkeborg, konstaterer han, der gennem de seneste fem-seks år er kommet i byen, hvor han har behandlet og undervist.

Giver kroppen et eftersyn

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Heilpraktiker og studievært på DK4 Peer Heissel er flyttet til Silkeborg, hvor han har åbnet klinik på Frederiksberggade

SILKEBORG - Der er sådan nogle gode energier i Silkeborg. Jeg ved ikke om det er kombinationen af skov og sø, der gør det, siger heilpraktiker Peer Heissel, der netop har åbnet klinik på Frederiksberggade.

Gennem de seneste fem-seks år er han jævnligt kommet i Silkeborg, hvor han dels har undervist dels har behandlet klienter. Han har derfor en god fornemmelse af byen og pointerer, at Silkeborg altid har markeret sig, når det gælder alternative behandling.

Behandling med Life-System
- I Danmark var Silkeborg et af de første steder, hvor kranio sakral terapien først blev tilbudt. Det var også her Ole Vadum Dahl begyndte med NLP-terapi, og Allergica - Danmarks største homøopatiske firma ligger her også. Så der er bare god energi, siger Per Heissel, der med base i Aarhus har praktiseret som heilpraktiker i 20 år.

Som den eneste i Danmark tilbyder han behandling med »Life-System«, der er system, som via impulser går ind og »læser« kroppens tilstand.

På den måde kan man undersøge, om eksempelvis organer, nervesystem og hormonsystem er i ballance, om der er allergier eller mangel på proteiner og vitaminer.

Peer Heissel kan også opleves som studievært på DK4, hvor han gennem mere end 30 programmer i serien »Naturligvis«, har guidet seerne gennem den mangfoldighed af alternative behandlingsmetoder, der eksisterer sideløbende med det traditionelle behandlingssystem. Og så er han i øvrigt også forfatter til bogen »Dit ansigt er en sladrehank«, der er den første bog på dansk om ansigtsanalyse med fokus på kommunikation.