Charlotte Bonde arbejder med såvel akryl som oliemaling.

Let og flygtig udstilling

KUNST - Min motivverden finder jeg i naturens skønhed. Jeg søger at udtrykke dens styrke og skrøbelighed. Sanser det sete og holder af det lette, flygtige og enkle. Jeg arbejder overvejende figurativt, siger Charlotte Bonde om sine billeder.

Den 48-årige kunstner arbejder med maleri, serigrafi, akvarel og tegning og har til daglig base i Sminge, hvor hun eget værksted.

I øjeblikket kan man blandt andet se nogle af hendes værker udstillet hos Lægerne på Smedebakken, men i knap 15 år har man kunnet opleve hendes værker udstillet ved større og mindre udstillinger. I 2009, 2012 og 2015 var hun endvidere repræsenteret på Kunstnernes Sommerudstilling.

Udstillingen hos Lægerne på Smedebakken kan opleves måneden ud.