Club 85 Silkeborg inviterer nye spillere ind i bowlings-hallens varme

Seniorbowling hos Club 85

SILKEBORG Har du lyst til at spille bowling i hyggeligt samvær med andre efterlønsmodtager og pensionister, så har du nu muligheden hos Club 85 Silkeborg.

Klubben er klar til at byde nye medlemmer velkommen, og har man lyst til at prøve kræfter med kugle og kegler, er man velkommen til at kigge forbi Bowl´n´Fun Silkeborg på Brokbjergvej. Her mødes medlemmerne hver mandag og onsdag formiddag, og har man lyst og evner til mere, er der mulighed for at deltage i kampe med andre seniorbowlingklubber.

Herudover afholdes der blandt andet klubmesterskab og juleafslutning og klubben opfordrer alle efterlønsmodtagere og pensionister med lyst til bowling til at kigge forbi mandag eller onsdag. Der betales pr gang.