De sjove med med slips i selskab med Dario underholder med revyklassikere i Jysk Musikteater.

Dario og mænd med slips

Show med kendte revyklassikere i Jysk Musikteater

TEATER Næste torsdag kan man opleve Dario og tre sjove mænd med slips i Jysk Musikteater.

De tre slipsebærende mænd er Amin Jensen, Per Pallesen og Flemming Jensen og samme med Dario kommer de til byen med det show, hvor der er gensyn med nogle af de største klassiske revyfigurer, men sat op i nye rammer.

Blandt mange kendte figurer vil publikum gense Mathiesen i skikkelse af Per Pallesen, der kommer forbi og afslører »What he has in his task today«. Man vil blandt andet også opleve Flemming Jensens monolog om skolelæren, der har det svært med alle nedskæringerne. Bogstaver der bliver skåret væk, så sproget bliver noget amputeret.

En monolog der i sin tid gjorde Flemming Jensen populær i hele landet efter hans første TV-optræden.

Disse og mange andre grinagtige indslag venter publikum i dette det bedste af det bedste-show.

Det hele bliver akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard.