Thomas Delaney, Nicolai Jørgensen og Christian Eriksen sender ros i Kasper Dolbergs retning.

Åge Hareide udtager Dolberg til landsholdet

Martin Hove Thomsen 

Med tre mål i de seneste to kampe for Ajax har målmageren Kasper Dolberg overbevist landstræneren om en plads på det danske landshold

FODBOLD I sidste uge udtog Åge Hareide 20 af de 23 spillere, der skal kæmpe for VM-billetten i Rumænien 26. marts.

En af de spillere, der ikke stod på landstrænerens blok, var Kasper Dolberg, men det er der nu lavet om på, fremgår det af DBU’s hjemmeside.

Ajax-spilleren har nemlig overbevist Åge Hareide om, at han også skal med på flyet til Rumænien, og faktisk var det ikke en særlig svær beslutning for landstræneren.

- Kasper Dolberg har været meget overbevisende i sine to seneste kampe for Ajax, hvor han med tre scoringer har været afgørende for sit hold og leveret på et højt niveau, siger Åge Hareide til DBU’s hjemmeside.

Dermed mangler landstræneren kun at sætte navne på de to sidste spillere i landsholdstruppen. Det sker fredag, når ugens europæiske kampe er færdigspillet.

Landsholdet samles mandag 20. marts, hvor holdet deltager i Dansk Fodbold Award i Forum Horsens. Her er Kasper Dolberg nomineret i kategorien Langelænder Årets Mandlige Talent.

Dagen efter rejser holdet til München, hvor der er træningslejr forud for den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Rumænien, som spilles i Cluj 26. marts klokken 20.45.