Capser Christensen og Frank Hvam fortæller onsdag aften om deres nye film »Dandream« ved en forpremiere i Bio Silkeborg i aften onsdag 15. marts. Foto: Nordisk Film

Casper og Frank om ny komedie i Bio Silkeborg

Onsdag aften har Bio Silkeborg forpremiere på folkekomedien »Dandream«, som de herrer Casper Christensen og Frank Hvam står bag, og i den anledning kommer både Casper Christensen og Frank Hvam til Silkeborg, hvor de inden filmen går i gang, holder en kort intro til »Dandream«. Det gør de i øvrigt sammen med skuespillerne Peter Ganzler og Niklas Kølpin, som også medvirker i filmen.

»Dan Dream«, der foregår i starten af 80’erne, er et vaskeægte dansk eventyr om mod, fælleskab og store drømme.

Filmen følger en lille gruppe fantaster, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil.

Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980’erne, nemlig præsentationen af den danske elbil »Hope Whisper«, der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983.