Almost Irish består af fire brødre, som brænder for irsk og skotsk folkemusik.

Folkfest på Rampelys

Silkeborg Folk Club præsenterer tre navne på Rampelys lørdag aften

MUSIK Sidste år blev der taget initiativ til en aften med forskellige folkbands på scenen på Rampelys, og det blev startsskuddet for foreningen Silkeborg Folk Club, som i den kommende weekend er tilbage med en ny folk-fest på Rampelys.

Denne gang har Silkeborg Folk Club tre bands på programmet.

Det bliver trubaduren, historiefortælleren og sangskriveren Holger Vig, der lægger ud med at underholde i selskab med guitaristen Henrik Skriver lørdag aften, og næste band på scenen er duoen Mads og Mary, som spiller op til dans med »Old time mountain music«.

Aftenens hovednavn er det populære dansk folkband, Almost Irish, som består af musikalske brødre med en fælles glød for den traditionelle irske og skotske folkemusik.