Nu er der sat dato på åbningen af Rema i Funder

FUNDER Silkeborgs sjette Rema 1000 åbner i Funder torsdag den 30. marts.

Butikken bliver en del af et større centerområde, som vil blive realiseret gradvist i takt med udbygningen af Funder.

Det er den 28-årige købmand Carsten Rasmussen, der skal drive den nye Rema 1000 i Funder. Sammen med sine ansatte glæder den unge købmand sig til at byde de første kunder velkommen i den nyopførte butik.

- Butikken har været længe undervejs, så jeg ser virkelig frem til endelig at kunne byde kunderne indenfor, når butikken åbner torsdag den 30. marts kl. 08.00. Det bliver en dag med masser af aktiviteter og gode tilbud, siger Carsten Rasmussen.

De sidste fire år har Carsten Rasmussen været succesfuld Rema-købmand Brædstrup, hvor han sammen med sit personale har skabt bemærkelsesværdigt store resultater.

Nu er turen kommet til Funder, hvor Carsten Rasmussen er i gang med at bygge et hus, så der ikke bliver langt til butikken.

- Jeg vil gerne give kunderne en oplevelse af, at de ikke bare handler i Rema 1000, men at de handler hos Carsten. Jeg vil være en lokal købmand – derfor er det også vigtigt for mig at bo helt tæt på butikken, så jeg naturligt bliver en del af lokalmiljøet, siger Carsten Rasmussen.