Christina Hembo og Thomas Evers Poulsen dansede sammen i »Vild med dans« på TV2 i 2010.

Foredrag i Them med danser og designer

THEM Tirsdag den 21. marts er der mulighed for at møde ur- og smykkedesigneren Christina Hembo og danseren Thomas Evers Poulsen ved et smykke- og danseforedrag på Gothenborg i Them. Guldsmedeforretningen Vibholm Guld og Sølv i Silkeborg står bag arrangementet i samarbejde med Christina Hembo.

Hun er ikke bare stifter og ejer af Christina Watches, men også chefdesigner i firmaet, der på få år har udviklet sig fra at være en god idé til en succesrig virksomhed.

Ved siden af har Christina Hembo medvirket i flere tv-udsendelser og »Vild med dans«, hvor hun i 2010 dansede sammen med Thomas Evers Poulsen.

Christina Hembo er også en aktiv foredragsholder og har desuden formået at starte et cykelhold op.

Hendes foredrag »Fra idé til virkelighed« handler om at være selvstændig og finde vejen, motivationen og tiden til succes. Thomas Evers Poulsens verden er dansen, og han kalder med et glimt i øjet sit foredrag for »Jeg kan få kvinder til alt«.

- Det er vigtigt, at vi prøver noget nyt i Silkeborg, og vi glæder os meget til foredragene med Thomas og Christina og til at få en sjov og hyggelig aften i selskab med både trofaste og nye kunder, fortæller Tenna Vibholm fra Vibholm Guld og Sølv i Silkeborg.

Tilmelding til arrangementet skal ske senest den 18 marts.