Mand anmeldt for kvælertags-vold mod ekskæreste

Adam Haff 

Silkeborg oplevede torsdag flere voldssager. Blandt andet blev en 26-årig mand anholdt for vold mod sin tidligere kæreste

SILKEBORG Flere mennesker anmeldte sig torsdag udsat for vold i Silkeborg, hvor den var gal tre steder i byen: På Vestergade, Papirfabrikken og ved Føtexs p-plads på Fredensgade.

En 26-årig kvinde ringede til politiet og fortalte, at hun tirsdag formiddag var blevet overfaldet af sin ekskæreste.

Kvinden fortalte, at hendes jævnaldrende tidligere kæreste på en adresse i Vestergade havde rusket kraftigt i hende og havde taget kvælertag på hende.

Hun var blevet undersøgt ved egen læge, og det blev foranledet, at hun også blev tilset af eksperter på Retsmedicinsk Institut.

- Det drejer sig om en sag af rimelig alvorlig karaktér, hvorfor retsmedicinerne også er blevet koblet på, siger politiassistent Morten Kjær Andersen, politiet i Silkeborg.

Anmeldelsen bevirkede, at politiet om aftenen anholdt den 26-årige ekskæreste på dennes bopæl i Borgergade. På politistationen opdagede betjentene, at manden havde medbragt en ulovlig peberspray. Han var natten over i politiets varetægt, og i dag bliver det vurderet, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Overfald på Papirfabrikken
Klokken 19.02 fik politiet påny en voldsanmeldelse. En 20-årig mand fra Voel ringede og sagde, at han samme aften var blevet overfaldet af en 18-årig mand.

Det skete ude på gaden på Papirfabrikken. Ofret fortalte, at voldsmanden havde givet ham flere knytnæveslag i ansigtet.