Musikalsk fortælling

THEM Toftevangs Venner står klar til at tage imod alle, der har lyst til at være med til en festelig eftermiddag på Toftevang Plejecenter den 28. marts.

Her kommer Peter Spillemand-Thomsen og underholder med den musikalske fortælling om »Dengang onkel Jens fik fjernsyn«.

Entertaineren Peter-Spillemand-Thomsen kommer og underholder med en musikalsk fortælling om »Dengang onkel Jens fik fjernsyn« Det er en mands minde fortælling, hvor Peter-Spillemand blander historiske facts, personlige erindringer og tidstypiske sange, der beskriver den lille verden i et nordjysk landsbysamfund. Historierne strækker sig fra begyndelsen af halvtredserne til det revolutionerende år 1968, hvor fjernsynet bragte den store verden ind i vore stuer.

Tilhørerne møder en ung gartnerfamilie og deres kamp for at blive selvstændige, samt lærer Sørensen, frk Uhrenholt, pastor Larsen, onkel Jens, Otto Leisner, Gunnar Nu-Hansen, Jens Otto Krag, Martin Luther King, Gagarin Krustjov, Kennedy og mange flere.

Der bliver også tid til at synge sange af Ingemann, Aakjær, Giro 413, Elvis Presley, Bob Dylan, Peter Seeger,The Beatles, Benny Andersen og Poul Dissiong.

For 50 kroner følger der kaffe- og kagebord med i billetten.