Beboere i Silkeborg ramt af indbrud

Adam Haff 

Politiet fik mandag seks anmeldelser om indbrud

SILKEBORG Indbrudstyvene har haft travlt i Silkeborg. Mandag modtog politiet seks anmeldelser om indbrud i byen.

På Sølystvej brød gerningsmanden på et tidspunkt mellem onsdag og søndag i sidste uge hængelåsen op til et kælderrum. På anmeldelsestidspunktet havde beboerne ikke et overblik over, hvad der var stjålet.

Efter at have knust en rude i en terrassedør gennemrodede gerningsmanden en lejlighed på Christiansfeldvej og stak af med nogle smykker. Indbruddet er begået indenfor den seneste uges tid.

Mandag blev en udestuedør til en lejlighed på Malmøvej brudt op. Også i dette tilfælde var det smykker, tyven tog med sig.

På Hellebjergvej brød gerningsmanden klokken 12.43 en terrassedør op. Det satte en tyverialarm i gang. Gerningsmanden kom ikke ind og der blev ikke stjålet noget.

Mandag aften modtog politiet med få minutters mellemrum anmeldelse om indbrud i to lejligheder på Solsortevej. De var angiveligt begået i samme ombæring mandag aften mellem klokken 18 og cirka 21.

Gerningsmanden benyttede muligvis en universalnøgle til at lukke sig ind med. Beboerne i de to lejemål var sikre på at de havde låst efter sig og der var ikke synlige opbrudsmærker, fortæller politiet i Silkeborg.

Fra det ene sted blev der ikke stjålet noget, mens der fra den anden lejlighed blev stjålet et 50 tommers Phillips TV og en Playstation 4.