Mike Andersen er klar til at give den gas på Rampelys fredag aften. Foto: Christian Bardrum

Populært bluesnavn til byen

Udsolgt koncert med Mike Andersen Band på Rampelys

MUSIK Det er en populære herre, som bluesforeningen B’Sharp præsenterer på Rampelys fredag aften. Koncerten med Mike Andersen og band er forlængst udsolgt, og det siger meget om, at Mike Andersen lige nu et særdeles hot bluesnavn.

Siden sin debut på den danske bluesscene med albummet »My Love For The Blues« i 2002 har Mike Andersen udgivet fem albums. Han har opnået fem nomineringer til en Danish Music Award, og fik i efteråret 2015 endelig tildelt en DMA for »Årets Danske Bluesudgivelse« for hans album »Home«.

Og når Mike Andersen kommer til Silkeborg har han helt friske sange med i bagagen det nyeste album »Devil is Back«, som udkom 28. oktober sidste år.

Medlemmer af B’Sharp kan dog købe billetter ved døren, inden Mike Andersen med band går på scenen og giver den gas fredag aften.