Sanne Østergaard optræder fredag aften i Jysk Musikteater med sit nye show »Sindssyg kælling«.

Sindssyg kælling i Silkeborg

Standupshow med Sanne Søndergaard i Jysk Musikteater

STANDUP Sanne Søndergaard kommer fredag til Silkeborg med showet »Sindssyg kælling«.

I det nye show smækker Sanne Søndergaard med tungen og sætter spidsen på de absurditeter, vi ikke ønsker at bemærke i hverdagen. Den markante bramfri tone har gennem tiden fået nogle til at kalde hende for en sindssyg kælling, og Sanne Søndergaard svarer tilbage ved at kalde sit nye show netop det.

- I showet tager jeg fat i det, at mange utroligt nok stadig forventer, at kvinder skal »holde kæft og være smukke«. Lever man ikke op til de forventninger, der er til kvinderollen, bliver man straks stemplet som »sindssyg kælling«. Så hvordan tackler man, at alle behandler en, som om man er indlæggelsesparat, bare fordi man er en kvinde og siger sin mening? Kan man græde og hidse sig op uden at bekræfte alle fordomme om sindssyge kællinger? Bliver man skør af at blive kaldt skør? Og hvorfor er det egentlig kun kvinder, der stemples som sindssyge kællinger i en verden, hvor mænd også gør så mange vanvittige ting?, fortæller Sanne Østergaard.