Peter Bredsdorff-Larsen afviser, at Dennis Kirkegaard skulle være på vej tilbage til BSV. Foto: Jakob Stigsen Andersen

BSV-træner skyder vildt rygte ned

Medie erfarer, at BSV skulle være klar til at købe velkendt fløjspiller, men det afviser cheftræneren

HÅNDBOLD Torsdag morgen kunne onlinemediet Europamester bringe en opsigtsvækkende historie om, at Bjerringbro-Silkeborg skulle være på vej til at købe fløjen Dennis Kirkegaard fri af kontrakten med HC Midtjylland.

Højrefløjen, der forlod BSV inden denne sæson, skulle være tænkt som erstatning for Johan Hansen, der sidder ude med en korsbåndsskade, men historien er tilsyneladende en and.

Torsdag formiddag var Midtjyllands Avis i kontakt med Peter Bredsdorff-Larsen, og BSV-træneren kunne ikke bekræfte historien om Dennis Kirkegaards påståede comeback i Bjerringbro-Silkeborg - tværtimod.

- Det er ikke et tema, fastslår Peter Bredsdorff-Larsen.

Efter Johan Hansen blev skadet i Champions League-kampen mod Wisla Plock, har BSV primært brugt unge Rasmus Kier på fløjen, og Peter Bredsdorff-Larsen har ved enkelte lejligheder også prøvet Jacob Lassen af på positionen.