Mikkel Vendelbo fremtvang et straffespark og kom også selv på måltavlen for SIF-reserverne, der vandt i Esbjerg. Foto: Martin Ballund

Sejr sender SIF-reserver helt til tops

Mathias Hove Andersen 

Et stærkt SIF-mandskab med mange velkendte navne fik tre point med fra udekampen i Esbjerg

FODBOLD Torsdag eftermiddag var SIF på besøg hos Esbjerg i Reserveligaen, og de vestjyske værter endte med at indkassere et nederlag på 1-3 til rækkens nyslåede tophold.

Det vestjyske bundhold tog ellers føringen i første halvleg, hvor SIF’erne var længe om at komme ud af starthullerne.

- Esbjerg var bedst den første halve time, mens vi var bedst i den sidste time. Efter en lidt sløv start spiller vi en god kamp og vinder fortjent, fortæller SIF-træner Peder Knudsen.

Rubio Rubin fik bragt balance i regnskabet inden pausen, hvor han udlignede til 1-1 på et straffespark, som blev begået mod Mikkel Vendelbo.

I anden halvleg sendte sidstnævnte SIF’erne i front, inden U19-spilleren Morten Pedersen lukkede kampen med gæsternes tredje mål.

SIF havde 14 mand fra førsteholdstruppen med på holdkortet, og Esbjerg stillede med 10 spillere fra A-truppen i startopstillingen.

- Man kunne godt se, at der var nogle gode spillere på banen, men det synes jeg nu også, der plejer at være, konstaterer Peder Knudsen.

Sejren var den tredje af fire mulige for SIF-reserverne, som dermed stryger til tops i puljen med to point ned til FC Nordsjælland, der dog har en kamp i hånden.

- Vi spiller for at vinde, og det er fint, at spillerne tager det seriøst og leverer en god indsats, men det skal de jo også, påpeger Peder Knudsen.