Syge- plejerske, sexolog og coach, Jette Siim holder danse- og samtalesalon i Gjern Kultur- og Idrætscenter.

Mavedans og livsglæde

GJERN Måske ser man ikke sig selv som en af de mørke skønheder, der snor sig behændigt rundt i en mavedans, men sygeplejerske, sexolog og ID-lifecoach Jette Siim, Gjern, mener, at alle kan være med, hvis blot man møder op i behageligt tøj, der er til at bevæge sig i.

Og det opfordrer hun kvinder til at gøre, når hun den 11. og den 25. april holder to introduktionsaftener til det, hun kalder »Danse- og samtalesalon for kvinder«.

Her byder hun kvinder indenfor, og underviser i mavedans på en afslappet og sjov måde, og efter en times tid kombineres dansen med samtale om, hvordan man kan arbejde med at få mere glæde og en naturlig balance i livet, uanset om man er single eller i et forhold.

Samtalesalonen vil tage sit udgangspunkt i emner om selvtillid og selvværd, kærlighed til sig selv og sine relationer. Kommunikation, stress, forventningspres og angsten for ikke at slå til og være god nok.

De to introduktionsaftener er ganske gratis at deltage i, og de skal virke som prøveballoner. Er interessen stor, vil Jette Siim oprette et aftenskolehold til efteråret i samarbejde med Gjern Aftenskole.

Aftenerne skal bruges som en lejlighed til at tale sammen om, hvad der skal til for at leve et godt kvindeliv.

Danse- og samtalesalonen foregår i Gjern Kultur- og Idrætscenter.