The music of the Electric Light Orchestra performing by Phil Bates & Band i Kedelhuset torsdag 30. marts.

De største hit med ELO

MUSIK Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien og på næste torsdag kan man i Kedelhuset opleve den helt særlige lyd af ELO ved koncerten med The music of the Electric Light Orchestra performing by Phil Bates & Band..

Sangene er spillet i radioen mere end én million gange.

Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO’s repertoire i årtier og på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rocklegender tilbage til livet til gamle og nye fans.

Phils imponerende stemme og hans fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer og bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler og karakteristisk violinspil, frembringer en helt enestående og original musikoplevelse med numre som »Roll Over Beethoven«, »Don’t Bring Me Down«, »Telephone Line«, »Evil Woman«, »Livin’ Thing«, »Mr. Blue Sky«, »Strange Magic«, »Turn To Stone« og »Sweet Talking Woman«.