Peter Bredsdorff-Larsen var meget tilfreds med første halvleg. Foto: Martin Ballund.

Bredsdorff: Vi var på vores absolutte maksimum

Forrygende første halvleg af BSV’erne var ikke nok. Men de danske mestre lever stadig trods nederlag til Pick Szeged

HÅNDBOLD Det lignede længe en imponerende BSV-sejr i den første ottendedelsfinale i Champions League mod Pick Szeged. Men efter en BSV-føring på 13-8 ved pausen rejste det ungarske storhold sig, og de danske mestre endte med at tabe 24-26 i Jysk Arena.

- I første halvleg var vi på vores absolutte maksimum. Vi fik bevist, at det ikke er en tilfældighed, at vi er i ottendedelsfinalen, og at det er helt fortjent, at vi spiller med i disse kampe. Det var lige, som vi havde håbet på, siger cheftræner Peter Bredorff-Larsen, som desværre måtte se gæsterne løbe fra BSV’erne efter pausen.

- Vi fik set, at Pick Szeged er et internationalt topmandskab, som lægger et enormt tryk med en enorm bredde. Jeg synes, der er mange elementer i det. Vi havde spillet formidabelt i første halvleg, men i anden halvleg er der desværre flere eksempler på, at vi individuelt og som hold ikke holder niveau, vurderer Peter Bredsdorff-Larsen.

Første halvleg blev ellers en af de bedste af BSV’erne meget længe. Forsvaret stod helt forrygende og holdt Szeged nede på otte mål i de første 30 minutter, mens Skube, Øris og Markussen spillede flot angrebsspil. Og en føring på 13-8 ved pausen mod et europæisk tophold er ikke hverdagskost.

Efter pausen kom Pick Szeged bedre med, og selvom BSV’erne holdt stand i det første kvarter, fik Szeged hævet niveauet og kom første gang foran ved 22-23. Derefter var marginalerne ikke med BSV’erne, der endte med at tabe med to mål.

Om en uge venter returopgøret i Szeged i Ungarn. Det bliver meget svært for BSV’erne efter nederlaget hjemme, men mestrene lever stadig i Champions League.

- Det gør vi. Men Pick Szeged var favoritter inden kampen, og nu er de større favoritter, fastslår Peter Bredsdorff-Larsen.