Trækfuglene underholder i OK Klubben i Silkeborg.

Trækfugle i OK Klubben

SILKEBORG Mandag den 3. april får OK Klubben Silkeborg besøg af Trækfuglene fra Djursland, der er en harmonikatrio med Gunnar Mortensen i spidsen og to af hans tidligere elever, Mona Boe Christensen og Birgit Tonsgaard.

Gunnar Mortensen har været harmonikalærer på Djursland i mere end 40 år. For ca. fem år siden spurgte han to af sine elever, Mona og Birgit, om ikke de kunne tænke sig at komme med ud at spille rundt i landet. Det blev til en ugentlig øveaften, hvor repertoiret blev fastlagt med musik hovedsagelig fra giro 413. Med Birgit Tonsgaard som den gode sangerinde ramte trioen plet fra starten.

Trækfuglene har mere end 100 sange i deres repertoire, der omfatter en lang række kendte melodier. Herudover har de et helt særskilt program med »Havets sange«.

Der er således lagt op til en underholdende eftermiddag i Lunden på Vestergade, hvor tilhørerne også får rig lejlighed til at røre stemmebåndene.