Lars Larsen.

Lars Larsen indtager endnu et land

Søren Nielsen 

I begyndelsen af april går Jysk-koncernen ind i endnu et europæisk land. Men det stopper ikke her, siger Larsen

ERHVERV Byen Schoten i det nordlige Belgien bliver stedet, hvor Jysk-ejer Lars Larsen den 5. april klipper snoren til den første JYSK-butik i Belgien. Dermed får befolkningen i Belgien nu også muligheden for at handle i Jysk.

Åbningen betyder samtidig, at Jysk og Lars Larsen tager endnu et skridt mod målet om at etablere Jysk-butikker i hele verden.

- Det er klart, at åbningen i Belgien er en milepæl, fordi der nu er JYSK-butikker i stort set hele Europa. Men på sigt skal der åbnes Jysk-butikker i hele verden, så der er stadig masser af arbejde, der venter, siger grundlægger og ejer af Jysk, Lars Larsen.

Sammen med Danmarks ambassadør i Belgien, Louise Bang Jespersen, åbner han personligt Jysk-butikken i Schoten, som ligger tæt på Antwerpen og cirka 70 kilometer fra Bruxelles.

Samtidig åbner Jyskogså i byen Genk cirka 90 kilometer sydøst for Schoten, og de to butikker bliver de første af mange i Belgien.

- Vi glæder os til at præsentere de belgiske kunder for Jysk og for den skandinaviske kultur. Den slår igennem både i designet af vores produkter og i måden JYSK bliver drevet på. Den skandinaviske kultur har været med til at gøre Jysk til en succes i de 47 andre lande, hvor JYSK allerede har butikker, og jeg er sikker på, at det også bliver tilfældet i Belgien, siger Lars Larsen.