Familien i Bjerringbro fik overrakt blomster af direktør Søren Lindgaard fra Eniig. Foto: Eniig

Eniig fejrede fiberkunde nummer 100.000

Ny digital virkelighed med højere krav til båndbredde

SILKEBORG/BJERRINGBRO De store smil var fremme, da familien Thrane i Bjerringbro i denne uge blev koblet på fibernettet.

Familien fik nemlig ikke bare lynhurtigt fiberbredbånd med »smart wifi«. De blev også fejret som Silkeborg-virksomheden Eniigs fiberkunde nummer 100.000.

- Hos Eniig er vi selvfølgelig utroligt stolte af, at så mange af vores kunder har valgt vores fiberbredbåndsløsning. Vi oplever, at vi er på vej hen imod en ny digital virkelighed, hvor den båndbredde, der rakte for fem år siden, slet ikke slår til i dag. En moderne familie har ofte brug for at kunne streame fra flere platforme samt downloade og uploade større mængder af billeder, film og filer. Det skal alt sammen kunne foregå trådløst uden at hastigheden bliver begrænset, fortæller Søren Lindgaard, direktør i Eniigs fibersektion.

Hos familien Thrane var man ikke tvivl om, at fiber er den bedste løsning.

- Vores nuværende internet er alt for ustabilt. Når vi ser fjernsyn, streamer vi som regel en film eller serie via Netflix, DR’s app eller lignende. Og det er bare drønirriterende at skulle ud i skuret for at genstarte routeren hver anden aften, siger Ulrik Gervin Thrane, der bor i Bjerringbro sammen med sin kone Mirja og deres to piger, Silke og Sascha på 10 og 9 år.