Happy couple romantically kissing at warm summer evening

Informationsaften om parforhold

SILKEBORG Maggi Schlesch-Lund og Morten Lund, der begge er psykoterapeuter fra den fireårige psykoterapeutuddannelse på ID Academy, Hattenæs, afholder tirsdag den 4. april en informationsaften om parforhold. Det foregår i Hostruphus i Hostrupsgade.

Psykoterapeuterne vil fortælle lidt om sig selv og om det koncept, de har udviklet og bruger, og vi vil involvere de fremmødte par med nogle som små øvelser, der - som de selv skriver - kan give aha-oplevelser og have en wow-effekt.

Maggi og Morten samarbejder omkring parterapi, hvor Maggi har kvinden og Morten har manden i en eller flere indledende sessioner.

Herefter mødes de alle fire. Sessionerne er meget varierede. Eksempelvis kan de også vælge at splitte op midt i sessionen, således at mændene snakker i et rum, og kvinderne snakker i andet rum, for derefter at mødes igen alle fire og fremlægge for hinanden. Dette skulle efter sigende give en rigtig god dynamik.

Infoaftenen er gratis, tilmelding er dog påkrævet.