Skulptøren Paolo Filippi viser 14 skulpturer på udstillingen. Blandt denne motorcykel i fuld størrelse med titlen »Freedom Limited«, som kan erhverves for to millioner kroner.

Italiensk kunst i Bryrup

Midtjyllands Kunstcenter åbner stor særudstilling med opsigtsvækkende italiensk kunst

KUNST Midtjyllands Kunstcenter i Bryrup åbner lørdag en særudstilling med internationale kunstnere.

Udstillingen i »Det sorte lokale« viser værker af den italienske billedkunstner Saturno Buttò og skulptøren Paolo Filippi samt den danske kunstner Conni Østergaard Bønløkke.

Kunstcentret præsenterer på særudstillingenr 24 nye kunstværker af Saturno Buttò, 14 nye skulpturer af Paolo Filippi og 36 nye kunstværker af Conni Østergaard Bønløkke.

Erotiske malerier
Saturno Buttò er kendt for sine hellige-erotiske malerier med sadomascohistiske undertoner.

Den italienske billedkunstner debuterede i 1993 og har siden udstillet i Italien, Europa og USA, hvor værkerne har vagt opsigt i New York, Los Angeles og San Francisco.

Motorcykel til to millioner
Skulptøren Paolo Filippis foretrukne materiale er metal, og er blandt andet repræsenteret på udstillingen i Midtjyllands Kunst Center med skulpturen »Freedom Limited«, som er en Harley Davidson-motorcykel i fuld størrelse til en pris på to millioner kroner. Conni Østergaard Bønløkke og de to italienske kunstnere vil være til stede ved åbningen, hvor der er musikalsk underholdning med Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen fra Neighbours. Særudstillingen kan ses til 12. juni.