Ekskonens advokat: Sagen bør ankes

Søren Nielsen 

Peter Sørensens ekskone er chokeret over dommen

SILKEBORG Den sag skal ankes.

Det mener bistandsadvokaten for Peter Sørensens ekskone, Simon Eilrich, fra advokatfirmaet Advokat Kompagniet i Aarhus.

Kommentaren kommer efter frifindelsen af SIF-manager Peter Sørensen, der var tiltalt for vold mod ekskonen.

- Vi mener i dén grad, at statsadvokaten bør anke sagen. Det mener vi ud fra vores erfaringer, og det vi har læst, set og hørt i sagen. Vi er overraskede over, at der ikke blev ført tilstrækkelig bevis. Derfor er det en ommer, siger Simon Eilrich, der har været i kontakt med sin klient umiddelbart efter frifindelsen af Peter Sørensen.

De blev i den forbindelse enige om, at det var Simon Eilrich, der skulle udtale sig om sagen.

- Min klient er chokeret og uforstående over frifindelsen, tilføjer bistandsadvokaten.

Det er ene og alene Statsadvokaten, som kan anke sagen.

I forbindelse med retsmøderne er der blevet sået tvivl om ekskonens troværdighed. Men det påvirker hende ikke i forhold til eventuelt at skulle igennem endnu en retssag, hvis sagen kommer i Landsretten.

- Min klient har forsøgt at holde sig væk fra at læse, hvad der står om hende i medierne. Hun har levet isoleret i over ét år, og det har ikke været behageligt for hende. Men hun er klar til endnu en retssag, fastslår Simon Eilrich.