- Jeg har hele tiden vidst, at jeg på et tidspunkt ville sælge alle modellerne, siger Tina Benfeldt Levring om de tasker og punge, hun har kreeret i forbindelse med sin bog »Moderne Genbrug«. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Modeller til salg

Peter Bruvik-Hansen 

Tina Benfeldt Levring, der sidste år udgav bogen »Moderne Genbrug«, sætter nu modellerne fra bogen til salg

SILKEBORG Da Tina Benfeldt Levring gennem forlaget Muusmanns udkom med den kreative sybog »Moderne Genbrug« og markerede det med en reception hos Boesens Sy- & Stofhus på Nygade, skete det efter længere tids forarbejde, hvor hun ikke mindst brugte sine kreative evner ved symaskinen.

Bogen var - og er - således fyldt med illustrationer af blandt andet tasker og toiletpunge, som Tina Benfeldt Levring selv har designet og syet. Moderne Genbrug giver på den måde et væld af inspiration og Tina Benfeldt Levring viser, hvordan man med kreativitet og lidt fingerfærdighed kan sy små, praktiske tasker og andet fint tilbehør ud af genbrugsmateriale.

- Det meste af det stof, jeg har benyttet, har jeg fået sponsoreret af Pia Boesen, men jeg har også fået materiale fra Adlico i Ikast, ligesom Au Maison har sponseret de voksduge, jeg har benyttet. Så det har ikke kostet mig noget, og derfor valgte jeg helt fra begyndelsen, at jeg på et tidspunkt ville sælge modellerne og donere pengene, siger Tina Benfeldt Derfor vender hun lørdag den 27. maj tilbage til Boesens Sy- & Stofhus, hvor hun vil sælge ud af alle sine modeller fra bogen.