Man kan både købe planter og få masser af gode råd, når Silkeborg Havekreds holder plantemarked.

Plantemarked i Lunden

SILKEBORG Solen er på vej, og alt det grønne begynder at spire frem. Det betyder, at det er blevet tid til en af Silkeborg Havekreds forårsklassikere - Haveselskabets Plantemarked. I år foregår plantemarkedet på det grønne areal i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg, i et par timer søndag den 7. maj om formiddagen.

Traditionen tro er der mulighed for at få købt planter ind til den kommende havesæson. Faste gæster vil nikke genkendende til flere af de deltagende plantesælgere, men der er også masser af nyt. På markedet finder man 20-30 plantesælgere, der udstiller og sælger deres produkter. Den personlige handel giver god mulighed for at høre mere om de varer, du køber.

Man kan møde Silkeborg Havekreds i markedsteltet, hvor der kan købes kaffe eller te samtidig med, at du kan få mere viden om Haveselskabet og fordelene ved at være medlem.