Søren Østergaard er igen i Silkeborg med sit Zirkus Nemo. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Zirkus Nemo i Silkeborg

Det er efterhånden 18 år siden, at skuespiller Søren Østergaard blev zirkusdirektør i Zirkus Nemo, hvor han præsenterer skør komik ved hjælp af skæve karakterer som: Bager Jørgen, Smadremanden og Hentehårsmanden.

I år er Søren Østergaards makker skuespilleren, anarkisten, improvisations-mesteren og den sjoveste mand i verden: Michel Castenholt!

Blandt artisterne er også den magiske ukrainske akrobattrup »Crazy Flight«, der byder på en verdenspremiere på et helt »far out, vildt, vidunderligt nummer«, som det hedder i optakten til turneen rundt i Danmark, hvor showet gæster 13 byer - blandt andet Silkeborg, hvor Zirkus Nemo kan opleves fra tirsdag 9. maj til lørdag 13. maj på Cirkuspladsen op Kastaniehøjvej.