Fra i dag og to uger frem er trappenedgangen og elevatoren til p-kælderen spærret af.

Trappenedgang bliver spærret af

TEKST OG FOTO: JESPER ROSENQUIST 

De næste to uger er det ikke muligt at benytte Torvets ene trappenedgang og elevator til p-kælderen

SILKEBORG Buus Anlægsgartner begynder i dag fredag på at lægge granit rundt om den trappenedgang og bygning, der indeholder elevator til p-kælderen.

- Det betyder, at man ikke kan benytte sig af trappen og elevatoren, hvis man skal fra p-kælderen og op på Torvet og omvendt de næste 14 dage, fortæller projektleder hos Buus Anlægsgartner, Kristian Markvardt.

Han understreger dog, at trappen godt kan benyttes som flugtvej.

- Hvis man er i kørestol, har kommunen givet tilladelse til, at man de næste to uger må benytte rampen til udkørslen til p-kælderen for at komme ud.

- Desuden åbner vi nu op for trappenedgangen foran Det Gamle Rådhus, så man kan benytte den og trappenedgangen foran Føtex, siger Kristian Markvardt.

Det sidste seje træk
Nu venter så det sidste seje træk, inden Torvet er helt færdig.

- Som sædvanlig er der en masse ting, der skal gå op i en højere enhed til sidst, men vi har alle de folk på opgaven lige nu, som det er muligt, fortæller Kristian Markvardt.

Så indtil videre holder tidsplanen, så Torvet bliver klar til indvielsesfest i weekenden 17.-18. juni.

Lige nu afventer Buus Anlægsgartnet at få de sidste sendinger med granit til Silkeborg hele vejen fra Kina, så renoveringen af Torvet kan blive helt færdig.

- Det bliver området bag Det Gamle Rådhus og på Rådhusgade, som vi bliver sidst færdige med, fortæller Kristian Markvardt.