- I Helsetid er der tid til både indvendig og udvendig helse. Skønhed og velvære handler ikke kun om det ydre. Det er bestemt også det indre, siger Lone Bitsch, tidligere indehaver af Matas på Torvet. I privaten på Fyllasvej har hun netop etableret sig som selvstændig med klinikken »Helsetid«.

Tid til helse

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Materialist og tidligere indehaver af Matas på Torvet og Borgergade åbner skønhedsklinik i privaten

HVINNINGDDAL Det er efterhånden 10 år, siden Lone Bitsch og hendes mand Peter Sejling Bitsch valgte at sælge deres to Matas-forretninger på henholdvis Torvet og Borgergade i Silkeborg.

For Lone Bitsch, der valgte et blive et enkelt års tid som ansat butikschef, er de efterfølgende år blandt andet gået med videreuddannelse og et ønske om at finde »sin rette hylde«.

- Man kan sige, at jeg har haft en lang tænkepause. Jeg solgte jo mit hjertebarn og skulle finde ud af, hvad jeg så ville lave, siger Lone Bitsch, der blandt andet har arbejdet i tøjbutik og taget kurser som kostvejleder, slankekonsulent og massør.

- Jeg fandt ikke helt roen. Intet af det føltes helt rigtigt, siger hun, der i stedet valgte at tage en uddannelse som kosmetolog på Silkeborg Kosmetologskole og netop har åbnet egen klinik under navnet »Helsetid«.