- Det er en rigtig god og regulær butik, der ligger i et godt område med masser af boliger, siger købmand Morten Hoffmann (th) om Min Købmand i Egeparken, som han netop har overtaget sammen med sin forretningskollega Gustav W. Jensen. Parret driver i forvejen Spar i Virklund.

Virklund-købmænd overtager i Egeparken

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Gustav W. Jensen og Morten Hoffmann, der driver Spar i Virklund, har overtaget Min Købmand i Egeparken

SILKEBORG - Ja, vi er nu den største privatejede købmandskæde i Silkeborg, konstaterer Gustav Jensen med et glimt i øjet.

Konstateringen kommer, efter at han sammen med sin forretningspartner og kollega Morten Hoffmann har overtaget købmandsbutikken i butikscentret Egeparken, der har været drevet af brødrene Haaning.

- Sidste efterår erfarede vi, at de tidligere ejere havde opsagt alle deres aftaler. Så snakkede vi lidt om det, og fik en snak med dem, siger Morten Hoffmann om de første overvejelser.

De indledende drøftelser førte til flere, og da de på et tidspunkt begyndte at blive konkrete, gik Morten Hoffmann og Gustav Jensen i banken for at høre, hvad den sagde til planerne.

- Så det er en længere proces, hvor vi forsøgte at finde ud af, om det var noget. Og det endte med, at vi syntes, at det var det, siger Gustav Jensen.

Både han og Morten mener, at Min Købmand i Egeparken er en butik med muligheder. Lokalerne er gode, regulære og funktionelle, og såvel frugt- som grøntafdelingen som øl og vand er på køl.

- Og så ligger butikken i et rigtigtgodt område med masser af boliger. Og de sidste mange år har centret været fuldt udlejet. Det er også meget positivt, siger Morten Hoffmann, der bliver den primære købmand i butikken, mens Gustav Jensen fortsat skal bruge det meste af tiden i Virklund.