Aalborgs Buster Juul (23) Aalborg smutter fra Michael V. Knudsen og det øvrige BSV-forsvar. Ritzau Foto

BSV-nedtur i første DM-semifinale

Peter A. Sørensen 

Opdateret - De danske mestre tabte i Aalborg

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg har kniven på struben før den anden DM-semifinale i Silkeborg. Onsdag aften tabte BSV’erne med 28-26 foran 4705 tilskuere i Gigantium i Aalborg, så nu skal holdet vinde på lørdag - ellers er mestrene hevet ned fra tronen.

- Grundlæggende får Aalborg lov til at score for mange mål i forhold til det, som vi gerne ville lykkes med. Vi mangler den sidste kvalitet. Men nu vil jeg hjem og analysere på kampen, inden opgøret på lørdag i Silkeborg, mente BSV-træner Peter Bredsdorff, der ikke var tilfreds med dommerpræstationen. Aalborg »vandt« 6-2 i antallet af straffekast.

Første halvleg i Aalborg blev indledt med høj intensitet og benhårde nærkampe. BSV’s Michael V. Knudsen fik tidligt kampens første udvisning vel at mærke, mens BSV var i angreb, og bølgerne gik i det hele taget højt på stregen, hvor Aalborgs René Antonsen kort efter røg ud efter en infight med Knudsen.

På banen fik BSV’erne imidlertid bedst fat, så måltavlen viste efter et kvarter 3-5, for BSV’erne havde i det hele taget rigtig godt fat i Aalborg-profilen Sander Sagosen.

Men netop som BSV’erne havde fået styr på kampen, blev gæsterne straffet et par gange i undertal, hvor Aalborg to gange kunne score i tomt mål, og kort efter stod der 9-7 til hjemmeholdet.

BSV’erne havde i det hele taget svært ved helt at nå op, og ved pausen førte hjemmeholdet med 13-11.

Efter pausen fortsatte hjemmehodlet med at være et skridt foran. BSV’erne nåede godt nok på 15-14, men Aalborg svarede igen og kom på 20-17 og 26-22. For Kun Nikolaj Markussen var for alvor en trussel.

Ved 26-24 var der stadig spænding, men Aalborg scorede i undertal og afgjorde reelt kampen.

Så det endte med et nederlag, og nu er det vind-eller-forsvind på lørdag for Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi skal vise, at vi kan vise et højere niveau. Der var for mange huller i osten, mente Bredsdorff.